Pokémon Mystery Dungeon

Welkom, ben jij klaar om deze magische wereld te ontdekken?
 
IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
Inloggen
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten
;;S U M M E R
Het is warm op Juwel island. In de meeste Dungeons kan het flink benauwd zijn. Zorg voordat je op avontuur gaat, dat je voldoende hebt gedronken. Als er water in een Dungeon is, en het is schoon, kan je daar ook alijd een verfrissende slok van nemen.
Staff
Administrators
Wil je link partneren? Stuur een button naar Ichiiru, Latias of Savannah, met de button en de link van jou site. Je button zal op ons portaal verschijnen. In ruil hiervoor verwachten wij dat jij onze button op je portaal zet. Alvast bedankt!

Deel | 
 

 Come on little guy ~

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Whirl
ɢυıʟɔмαƨтεя
avatar

Aantal berichten : 34

Pokémon sheet
Pokemon ras: Altaria
Guildmaster: Leading it by myself ~
Love:

BerichtOnderwerp: Come on little guy ~   za mei 19, 2012 6:48 am

Haar zwarte ogen openden zich door het felle licht dat door het dak van haar hol scheen. Haar donzige vleugels waren entjes opgevouwen zodat het bijna leek alsof ze één grote wolk was. Whirl strekte haar lange nek en plukte een paar stukjes stro van haar vleugels. Als een Altaria moest ze er netjes uit blijven zien. Je kon het ijdel noemen, maar zij was trots om zulke krachten te bezitten. Ze kon vliegen en sommige Pokémon zouden dat wel wensen. Trots stond ze op en strekte dit keer haar prachtige vleugels. Ja, hier was ze wel blij mee. Met een paar slagen van haar vleugels zweefde ze al en dook door de opening van haar hol. Het zou weer een drukke dag worden. Vooral omdat er nu weinig Explorers in haar Guild zaten. Er was eigenlijk maar één actief lid. Mask. De Pikachu had nog veel te leren, daarom had ze haar taak als Mentor op zich genomen. Totdat er een nieuwe Explorer zou komen, kon ze hem alles leren wat ze wist. Langzaam begon ze wat te dalen, totdat ze bij de twee Boards stond. Misschien konden ze wel een mission doen. Hij moest het leren. Whirl richtte haar blik op de gangen die verbonden waren met de andere holen. Mask kon haar nooit horen van zover. Weer klapperde ze met haar vleugels, maar probeerde dit keer zo min mogelijk geluid te maken. Eigenlijk wa dit niet nodig. Er was toch niemand, behalve de Pupil. Een glimlach verscheen op haar gezicht en ze kwam het hol van de Pupils binnen. “Mask,” Fluisterde ze met haar zoete stem. Whirl stond om haar vriendelijke persoonlijkheid bekend. Maar haar Guild stond ook bekend om hun behulpzaamheid. De échte Explorers van haar Guild namen dit over, maar natuurlijk waren er ook Explorers die het alleen maar voor het geld deden. Nee, daar stond haar Guild niet voor. “Het is tijd voor je training. We gaan vandaag een mission doen. Jij en ik.” Vervolgde ze zichzelf. Ze zou hem precies uitleggen wat ze ,met hem ging doen, dan zou hij geen onverwachte dingen tegenkomen. Voor de zekerheid..

[M A S K]

~~~~~~

Whirl;;Fury
Terug naar boven Ga naar beneden
Mask

avatar

Aantal berichten : 14
Leeftijd : 20

Pokémon sheet
Pokemon ras: Pikachu
Guildmaster: Whirl your tha best bro!
Love:

BerichtOnderwerp: Re: Come on little guy ~   za mei 19, 2012 8:37 am

Hij lag daar prinsheerlijk te slapen. Op zijn zachte rugje, zijn donzige buikje ging in een rustig ritme op en neer. Af en toe kwam er een licht snurkje uit zijn open mondje waar wat kwijl uit drupte. Hij draaide zich mijmerend om. Heerlijk dromend over dat hij de beste Explower was, maar voorlopig was hij de enigste en jongste Pupil die er was. Hij werd rustig gewekt door een zachte, zoete stem. ''Mask,'' Begon de stem, en verdwaasd deed het schatige beestje zijn ronde oogjes open. Wekte Whirl hem nou? De Guildmaster? Hij schudde zijn kopje en stond wankelend op. Hij miste de andere Pupils die er nog niet waren en zuchtte even. Slaapdronken wankelde hij even naar de opening van zijn hol. Daglicht stroomde door het ene raam naar binnen en hij knipperde even. ''het is tijd voor je training. We gaan een Mission doen. Jij en ik.'' Klonk Whirls stem. Masks verdwaasdheid was meteen weer weg. Hij ging een Mission doen? Samen met de Guildmaster? Hij srpong op en holde met alle energie naar Whirl toe, die aan het begin van alle holen stond.''Echt waar?'' Sprak hij opgewonden en hij sprong op en neer. Hij had er nu al zin in. Helemaal optimistisch sprong hij hyperactief van plek naar plek, zijn oogjes glommen vastberaden en blij.''Gaan we nu meteen? Ik heb er nu al zin in! We moeten eerst naar het Bulletin board, gaan we dat nu doen?'' Mask bestookte de Blauwe Altaria direct met vragen. Hij ging nu even zitten, en gaf zijn mentor de tijd om al zijn opgewonden vragen te beantwoorden.

~~~~~~

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Come on little guy ~
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Pokémon Mystery Dungeon :: S A P P H I R E G U I L D :: ;; T H E G U I L D-
Ga naar: